Kastély, Múzeum

Játék

Kedves Látogatók! Néhány kirakó játékkal szeretnénk kedveskedni, reméljük, mindenki örömét leli egy kis kikapcsolódásban!

2023. október hónap műtárgya: Olló

A műtárgyról bővebb leírást az alábbi linken találnak: 2023. október hónap műtárgyaA játék célja: rakja ki a kirakót a jobb alsó sarokból indulva, lehetőleg minél kevesebb lépésből, minél rövidebb idő alatt! Kezdés előtt az "Összekever" gombra kattintva összekeverheti a darabokat, majd bármelyik mozgatható elemre kattinva elindul a számláló, mely méri az eltelt időt és a mozgatások számát. A klasszikus kézi kirakójátéknak megfelelően csak olyan darabot lehet mozgatni, ami az üres terület mellett található bármelyik irányban. Ha rákattint egy ilyen elemre, automatikus helyet cserél az üres területtel, így lehető válik az elemek mozgatása és a kép kirakása.


Lehetőség van a kirakó újrakezdésére az "Összekever" gombra kattintással, illetve megtekintheti a kirakandó képet ha a "Mutassa az eredeti képet" gombra kattint. Némelyik kirakónál segítségképpen bekapcsolóható az elemek számozása a "Számozás" gombot megnyomva, így láthatóvá válik, hogy az adott elemnek a képen hol kell elhelyezkednie.

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!


Jó szórakozást kívánunk!